Vår lyse fremtid sammen!

Revolusjonerende produkter, inspirerende mennesker

i-team er en global familie av innovative salgs- og distribusjonspartnere som er opptatt av å levere intelligente, praktiske rengjøringsmaskiner, utstyr og produkter av høy kvalitet.

Våre kontorer

Et dynamisk, inspirerende miljø i Nederland

Vi holder til i hjertet av «the City of Light» i Nederland, også kjent som Eindhoven. Kjent som Philips’ fødeby, og med markedsledende internasjonale aktører som ASML, innovative og designorienterte start-ups og selskaper, er dette det perfekte miljøet for i-teams hovedkvarter. Som vertskap for flere arrangementer hvert år har i-teams hovedkontor flere arealer hvor besøkende og ansatte kan jobbe, slappe av, demonstrere og teste nye maskiner. Kom og besøk oss, og bli inspirert av brainstorming-møter, forelesninger og workshops med våre ansatte.

Våre tjenester

Profesjonell reparasjon, vedlikehold og rådgivning over hele verden

Vi har et engasjert team som har opplæring og kompetanse når det gjelder alle våre produktserier. Hvis du har vanskeligheter, eller kanskje ikke vet hvordan du skal bruke maskinen på best mulig måte, kan din lokale i-team-partner hjelpe deg med det du trenger, enten det dreier seg om enkel feilsøking eller kompliserte tekniske problemer. I i-team har vi et motto: Vi er ett team med samme drøm. Vi ønsker at rengjøringspersonale skal arbeide med et smil, og virkelig ha glede av utstyret sitt på jobb

Teamet vårt

Alltid klare til å hjelpe om du har vanskeligheter

Over hele verden er i-team – inkludert våre partnere og co-partnere – til stede i over 40 land med ekspertråd, maskinreparasjon og kommunikasjonsstøtte. Alt du vil vite om produkter, tekniske spesifikasjoner og rengjøringsløsninger for dine spesielle behov og etter dine ønsker er bare en telefonsamtale eller en e-post unna.

Våre produkter

Essensen i vår forretningsdrift revolusjonerer bransjen

Revolusjonerende ideer innenfor bestemte rammer kan forandre måten du tenker på en gjenstand eller et område på – i dette tilfellet rengjøring. Vi har endret den tradisjonelle måten å moppe på ved å beholde fleksibiliteten hos en vanlig mopp, men med den kraften som følger med en industrirengjøringsmaskin. Vi har laget en gulvvasker på et moppeskaft, slik at du kan bevege deg i alle retninger og svinge 360 grader. Vi har gjort det mulig å inkorporere våre kjerneverdier i en fysisk realitet – i-mop. Vi gjør det mulig å «spre glede, ikke støv».