Nye funksjoner for i-mop XL & XXL

Bli med på revolusjonen

   i-mop xl brosjyre Last ned

Nye funksjoner

Vi forbedrer kontinuerlig våre i-mop modeller. i-mop XL og i-mop XXL vil få mange nye funksjoner. Sjekk dem ut nedenfor.

i-mop XL & XXL features

i-mop drive support

Når du trenger en pause

Parkering support

Vondt i ryggen er en ting som tilhører fortiden. Med parkeringsstøtte trenger du ikke å bøye deg for en dekkløft når du vil parkere i-mopen i en kortere periode. Parkeringsstøtten lar deg parkere i-mopen i en stående stilling i 10 minutter uten å måtte løfte. Bare aktiver eller koble fra parkering med foten.

Slå på alarmen
Børster trenger også kjærlighet.

For å unngå slitasje på børstene, vil en alarm utløses når i-mopen er i parkposisjon i over 10 minutter. Maskinen blir deretter automatisk deaktivert. Løft dekket for å stoppe alarmen og starte i-mopen på nytt.

Fremtiden er grønn

i-dose

Med i-dose introduserer vi pods som inneholder en super konsentrert, eco-vennlig rengjøring formel for i-mop. Bare pop podden og vent på at vesken faller i vannet. Hver pod inneholder akkurat nok vaskemiddel for en i-dose løsningstank. i-mop kommer nå med standard i-pod holder og avfalsbeholder for tomme podder.

i-link

Vi er i skyen

i-link®

i-link® er den nye skybaserte styringsplattformen for rengjøringsutstyret ditt. Nye i-mops har små sendere plassert internt, allerede integrert med I-Link Cloud. Disse senderne vil sende bruksinformasjon, batterinivå og til og med plasseringen av maskinene til i-Link Cloud hver dag. Det er også mulig å angi regler for varsler (f.eks. Påminnelser om vedlikehold etter x timers bruk) og for å feilsøke et problem med maskinen og sende denne til din i-partner.

Easy does it

Kjørestøtte

Kjøretøtte lar en operatør bruke i-mop med opp til 2,75 kg mindre vekt på håndtaket for enklere snuing og mopping. Du kan justere håndtaket til 2 forskjellige høyder slik at det kan brukes av operatører med forskjellige størrelser. Bruk foten opp for å engasjere eller koble fra støttestøtten og komme i gang. For i-mop xxl er det opptil 3,45 kg mindre vekt på håndtaket.

i-mop drive support

i-mop i-scent

i-scent pod

Med i-scent introduserer vi en myk, beroligende og naturlig duft som du kan legge til i-mopen. Du kan plassere den valgfrie i-scent kassetten i motoren og nyte en forfriskende duft mens du rengjør.

Opptil 130 minutters kjøretid på en gang

i-power 20 batterier

Det nyeste tilskuddet til plug and play systemet er i-power 20-batteriet (24V, 20 AH). Et sett gir deg rengjørintstid på opptil 130 minutter med I-MOP XXL. Batteriet har til og med en digital skjerm for å vise strømsyklusene og gjenværende tilgjengelig brukstid.

i-mop original

i-mop lift kit

Give liquids some time

Løfte kit

Noen ganger trenger vaskemidlene i desinfeksjonsmidler litt dvaletid mens du rengjør gulvet. Og nå kan du enkelt gi dem den tiden de trenger. Løftesettet gjør det mulig å løfte gulvskrapen opp med en bryter.

Raskere reparasjonog vedlikehold

Avtakbar motor for XXL Pro

Den forbedrede motoren er mindre og bedre match for i-mopen. Den kan fjernes innen 3 minutter, noe som er ideelt for reparasjoner og vedlikehold. Det inkluderer også et EPA-filter og bruker i-scent POD-system for duft.

EPA filter
Dette filteret samler noen av de minste partiklene av bakterier, virus og andre mikroorganismer som er i luften. Den samler også rester av nøytraliserte mikrober.

i-mop motor

i-mop tank

Bedre for alle

Antibakterielle tanker

Tankene har en antibakteriell infusjon i plasten som dreper bakterier og forhindrer dem i å feste seg til tanken. Dette resulterer i sterk luktreduksjon og et tryggere arbeidsmiljø for renholderen. Vær forsikret på at alle bakterier fjernes når du tømmer væskene.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]